Telia SM 2003 i FALUN Vinterspelen

Årets Telia SM gäller vintergrenarna och tävlingarna avgjordes den 15 – 16 februari i Falun med Lugnetanläggningen som centrum.

Cirka 550 deltagare kom till start från 27 föreningar!! Det är en jättebra siffra med tanke på att antalet föreningar har reducerats så kraftigt.

I följande traditionella grenar korades Telia-mästare; Badminton, bordtennis, bowling, bridge, innebandy herrar och damer, ridning, schack, simning, skidor alpint och längd, skytte luftgevär, rinkbandy, sportfiske pimpel, tennis och volleyboll mixed.

Dessutom introducerades följande nya grenar: Snowboard och squash och här korades riksmästare.

Resultatlistorna och en förteckning över samtliga medaljörer och en medaljliga mellan föreningarna ligger nu som Excel-filer under länkarna i höger marginal.

Som vanligt blev tävlingarna i Falun årets höjdpunkt!

Telia SM 2003 halvmaraton
Årets Telia SM i halvmaraton genomfördes i S:t Eriksloppet i Stockholm den 6 september.

47 löpare från 8 föreningar var anmälda och 37 av dom kom till start denna sköna sensommarkväll. Loppet gick i de centrala delarna av Stockholm med start vid slottet och mål i Kungsträdgården. Banan upplevdes som ganska tuff av deltagarna och tiderna talar också för det.

De flesta kom till en prisutdelning i TeliaSoneras lokaler på Norrlandsgatan. TIF-förbundets ordförande Olle Alsén och förbundssekreteraren Sören Carlsson delade ut medaljerna. Åke Wansölin från TIF Stockholm svarade för serveringen av sallad, bröd, dryck samt kaffe och kaka.

Teliamästare blev: Maria Hillgren, Uppsala i D21, Anneli Södergårds, Göteborg i D40, Gustaf Stawåsen, Borås i H21, Anders Bengtsson, Helsingborg i H35, Jonas Ljung, Stockholm i H40, Lars Faxö, Stockholm i H50 och Lars Qvarfort i H55.