TIF Göteborg hade satt som mål att arrangera det bästa SM:et genom tiderna den 31 aug – 1 sept. Det är bara deltagarna som kan avgöra om dom lyckades, men visst var det ett jättefint arrangemang! Det är svårt att beskriva den härliga stämmning som präglar dessa TIF-arrangemang. Det måste upplevas!

Förutsättningarna för ett lyckat arrangemang fanns i Götet. Samtliga 800 deltagare bodde på Hotell Gohtia Towers. Invigning samt lördagens bankett hölls på Liseberg som ligger ”tvärs över gatan”. Tävlingscentra var anrika Slottsskogsvallen.

Följande 14 grenar fanns med på programmet; boule, beachvolley, brännboll, cykel, fotboll 7-manna herrar och damer, fri idrott, golf, mountainbike, orientering, skytte gevär, skytte pistol, sportfiske mete, terränglöpning och varpa.

——————————————————————————–

Golftävlingen avgjord!

Det blev en dramatisk avslutning på Telia SM i golf som spelades på Hooks GK utanför Jönköping den 10 – 11 augusti. I HS-klassen kom tre spelare på samma antal slag så mästaren måste koras genom särspel!

Tävlingen samlade 190 startande och både omgivningen på Hook och vädret var de bästa tänkbara. TIF Jönköping med Cenneth Engström i täten hade lyckats bra med arrangemanget i sin helhet och stöttades av Hooks GK med resultatservice.